Συμμετοχή στην «Summer Fancy Food Show» 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου 2018

Κοκτέιλ Bloody Mary
Κοκτέιλ Bloody Mary
8 June 2015
Sial
SIAL 2018 Paris
2 October 2018

Συμμετοχή στην «Summer Fancy Food Show» 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου 2018

BANNER - FANCY

H LADAS FOODS Α.Ε συμμετέχει στη «SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018» στη Νέα Υόρκη από 30/6 έως 2/7/2018 στο Javits Center (booth 1618) μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων specialties σε όλο τον κόσμο με σκοπό την ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με την ποιότητα, τις ποικιλίες, τα χαρακτηριστικά γεύσης και τα οφέλη των Ελληνικών επιτραπέζιων ελαιόκαρπων, στοχεύοντας στην εμπιστοσύνη των αγορών της Αμερικανικής ηπείρου χάρη στα υψηλής ποιότητας προϊόντα, την άψογη εξυπηρέτηση και τον προσανατολισμό στην ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.

Οι εκλεκτοί ελαιόκαρποι της LADAS FOODS Α.Ε που θα δοκιμάσουν οι επισκέπτες του περιπτέρου της LADAS FOODS Α.Ε στη «SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018» καλλιεργούνται σε εκτάσεις με ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης και επεξεργάζονται σε υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις από ειδικούς ελαιουργούς με τεχνοτροπίες και συνταγές που κάνουν τα προϊόντα της απαράμιλλα.

Εισαγωγείς, μεταποιητές, διανομείς τροφίμων σε επιχειρήσεις εστίασης όσο και καταστήματα λιανικής, supermarkets, delicatessen μπορούν να βρουν στη LADAS FOODS Α.Ε τον κατάλληλο συνεργάτη – προμηθευτή υψηλής ποιότητας προϊόντων ελιάς. Πράσινη Χαλκιδικής ΠΟΠ, Καλαμάτας, Θρούμπα Θάσου κ.α. ποικιλίες. Ολόκληρες, εκπυρηνωμένες, ροδέλα, χαρακτές, τσακιστές γεμιστές με αμύγδαλα, φυσική πιπεριά, λιαστή ντομάτα, σκόρδο, λεμόνι, πορτοκάλι, πάστα πιπεριάς, piri piri, χαλεπενιο και μαριναρισμένες με εκπληκτικούς gourmet συνδυασμούς μυρωδικών, οι ελιές της LADAS FOODS κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε η ίδια η εταιρία δεσμεύεται για τη γεύση των προϊόντων της προβάλλοντας το Ελαιόπετρο ως έμβλημα ενός ισχυρού δεσμού ποιότητας και πιστότητας με τους καταναλωτές και τους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 ετών λειτουργίας.

H LADAS FOODS Α.Ε σας περιμένει για να σας προσφέρει, τίποτα λιγότερο … από το ΚΑΛΥΤΕΡΟ…