Υλικά:

Χυμό Ντομάτας  ∗   Σουσάμι   ∗   Tabasco Σάλτσα  ∗   Σκόνη wasabi    ∗    Σάλτσα Worcestershire  ∗  Βότκα   ∗    Φρούτο κομμένο σε σχήμα αστεριού ∗   Λεμόνι ∗   Λάιμ ∗  Πράσινες Ελιές

Εκτέλεση:

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας από κάθε μπαχαρικό (αλάτι, σουσάμι και σκόνη wasabi).Βρέχουμε το χείλος του ποτηριού με χυμό από μισό λεμόνι και στην συνέχεια βυθίζουμε το ποτήρι στο μείγμα μπαχαρικών

Γεμίστε μισό ποτήρι χυμό ντομάτας, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας σκόνη wasabi (1/2 κουταλιά της σούπας για πιο ήπια τροφή) και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε πάγο. Στη συνέχεια, προσθέστε 1-2 μερίδες βότκας, 1 κουταλάκι του γλυκού tampasco, ½ κουτ. Worcestershire  και το υπόλοιπο χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε με ένα μακρύ κουτάλι και προσθέτουμε σπόρους  σουσαμιού  στην κορυφή του ποτού σας ως γαρνιτούρα.

Δημιουργούμε ένα χαριτωμένο ραβδί με λίγες πράσινες ελιές και μια φέτα από φρούτα σε σχήμα αστεριού!